NEA

Έρχεται νέο μικρότερο Jeep το 2019(;)

H αμερικανική εταιρία φαίνεται να γλυκάθηκε από την μεγάλη επιτυχία του Renegade και φήμες την θέλουν να ετοιμάζει ένα μικρότερο 4×4.

Το Automotive News αναφέρει πως στην Jeep θα προχωρήσουν στην παραγωγή ενός νέου μικρότερου 4×4 που θα βασίζεται στην αντίστοιχη έκδοση του Panda. Αυτό σημαίνει πως η Jeep σύντομα θα αποκτήσει το μικρότερο μοντέλο που θα έχει υπάρξει ποτέ στην γκάμα της, το οποίο και θα έχει ως βασικό στόχο την Ευρώπη (έτσι και αλλιώς στην Βόρεια Αμερική θα ήταν αταίριαστο ένα τζιπ με τετράμετρο και κάτω προφίλ).

Εδώ να πούμε πως λίγο πολύ το… σενάριο το έχουμε δει με την Fiat και τους Ιταλούς να βγαίνουν πάντα αδικημένοι σε ότι έχει να κάνει με 4×4. Τουλάχιστον αυτό έχει να επιδείξει η πορεία των Fiat Sedici και Suzuki SX4 στο παρελθόν, και αυτό επιβεβαιώνει (μαζί και η αξία των σημάτων) η παράλληλη πορεία των Fiat 500X και Jeep Renegade.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!