NEA

Ηλεκτρικό Peugeot 208 από το 2019

H γαλλική εταιρία θα λανσάρει το πρώτο της ηλεκτροκίνητο ευρείας παραγωγής μαζί με τη νέα γενιά του δημοφιλούς supermini.

Το νέο Peugeot 208 θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα του χρόνου τον Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης και εκεί θα ανακοινωθεί μία αμιγώς EV έκδοση που θα έχει ως στόχο το Renault Zoe ή το Chevrolet Bolt. Οι πωλήσεις του 208 EV θα ξεκινήσουν ένα χρόνο αργότερα (προς τα μέσα 2019).

Νωρίτερα, προς τα τέλη του χρόνου, η Peugeot θα λανσάρει μία υβριδική PHEV (plug-in υβριδική) έκδοση του 5008 (αργότερα και του 3008 με ηλεκτροκινητήρες στο πίσω μέρος με EV αυτονομία για 50 χιλιόμετρα), ενώ στα μέσα 2018 ο όμιλος PSA θα παρουσιάσει ηλεκτρικές εκδόσεις των μεγαλύτερων Citroen Berlingo και Peugeot Partner. Σταδιακά o PSA θα εισάγει PHEV εκδόσεις σε διάφορα μοντέλα, όπως και στο C5 Aircross.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!