NEA

Η «μεγαλύτερη drag-κόντρα στον κόσμο» για το 2017 [vid]

To αμερικανικό περιοδικό Motor Trend, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά στον κόσμο που εκδίδεται από το 1949, πραγματοποιεί μια φορά τον χρόνο την «Μεγαλύτερη Κόντρα στον Κόσμο».

Για 7η συνεχή χρονιά το Motor Trend συγκέντρωσε στην αεροπορική βάση Vandenberg (βρίσκεται στην Καλιφόρνια με μήκος αεροδιαδρόμου 4,5 χλμ.) μία ντουζίνα από επιλεγμένα αυτοκίνητα. Τα αυτοκίνητα αυτά δεν ήταν ότι και ότι αλλά μερικά από τα καλύτερα σπορ της αγοράς: τα Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Aston Martin DB11, Chevrolet Camaro ZL1 1LE, Chevrolet Corvette Grand Sport, Ferrari 488 GTB, Lexus LC500, McLaren 570GT, Mercedes-AMG GT R, Nissan GT-R Nismo, Porsche 718 Cayman S, Porsche 911 Turbo S.

Για να συμπληρωθεί η 12άδα την τελευταία στιγμή προστέθηκε και ένα Tesla Model S P100D, που συμμετείχε μόνο για το 400άρι (επιτάχυνση 0-400 μέτρα), αφού ένα Mazda MX5-RF συμμετείχε στην υπόλοιπη διαδικασία για το αυτοκίνητο της χρονιάς. Τώρα, στο πάνω βίντεο θα δείτε ποιο ήταν τελικά το αυτοκίνητο που νίκησε στον διαγωνισμό «αθόρυβα και καθαρά» (δηλ. το Tesla). Ωστόσο, συνολικά το καλύτερο αυτοκίνητο που αναδείχθηκε από το Motor Trend για το 2017 είναι η Ferrari 488 GTB που βλέπετε παρακάτω.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!