NEA

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo με 680 άλογα

Με όνομα μακρύ σαν τα όσα προσφέρει η ηλεκτροϋβριδική Panamera, θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από την άνοιξη και θα κοστίζει από 188.400€ (στην Γερμανία).

Κάτω από το καπό της «πράσινης» Panamera υπάρχει ένας V8 των 4,0 λίτρων που αποδίδει 550 άλογα και μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα που επίσης βρίσκεται μπροστά η συνολική ισχύς φτάνει τα 680 με την ροπή στα 850 Nm. Υπάρχουν μπαταρίες λιθίου 14,1 kWh για κίνηση με ηλεκτρική ενέργεια για περίπου 50 θεωρητικά χιλιόμετρα, ενώ η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί σε 2,4-6 ώρες (ανάλογα με την ισχύ του δικτύου).

Η τετρακίνητη Panamera E-Hybrid μπορεί να επιταχύνει από στάση για τα 100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική αγγίζει τα 310 χλμ./ώρα. Φυσικά οι επιδόσεις είναι τέτοιες που όσοι βρίσκονται στο εσωτερικό θεωρητικής διάταξης «4+1» (χώρος αποσκευών στα 425 λίτρα) να ταξιδέψουν άνετα και σε χρόνο «dt» από το ένα σημείο στο άλλο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!