NEA

Έσπασε τα χρονόμετρα η νέα Porsche 911 GT2 RS στο Nurburgring

H γερμανική φίρμα ανακοίνωσε επίσημα ότι ο χρόνος που σημείωσε η κορυφαία εκδοχή της 911 στην Πράσινη Κόλαση είναι στο 6:47.30!

Πρόκειται για ένα απίστευτο χρόνο που καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και ανακηρύσσει την 911 GT2 RS ως το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής (αν εξαιρέσει κανείς το ειδικό ηλεκτροκίνητο Nio). Ο συγκεκριμένος χρόνος κάνει την GT2 RS όχι μόνο την γρηγορότερη 911 στο Ring αλλά και την ταχύτερη Porsche στην ιστορία, καθώς κατάφερε να συντρίψει το ρεκόρ της 918 Spyder κατά 10 και πλέον δευτερόλεπτα.

Μάλιστα η Porsche υποστηρίζει ότι οι χρόνοι της GT2 RS ήταν ιδιαίτερα καλοί, με πέντε από τους γύρους που έγιναν να είναι και αυτοί κάτω από τα 6 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα. Όπως αναφέρει η Porsche η κατάσταση στην πίστα ήταν ιδανική για την επίτευξη του ρεκόρ ενώ το αυτοκίνητο χρησιμοποιούσε κανονικά λάστιχα δρόμου και συγκεκριμένα τα Michelin Pilot Cup 2. Στην προσπάθεια συμμετείχαν δύο αυτοκίνητα, ένα με τον δοκιμαστή Lars Kern και ένα από τον οδηγό αγώνων Νick Tandy με τον πρώτο τελικά να καταρρίπτει το ρεκόρ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!