ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτο! Από το 2018 στην Σαουδική Αραβία θα οδηγούν και οι γυναίκες!

Πάει χάλασε ο κόσμος, αφού στην πιο συντηρητική ίσως χώρα στον κόσμο θα έχουν δικαίωμα από του χρόνου να οδηγούν και οι γυναίκες!

Έως τώρα η απαγόρευση οδήγησης για τις γυναίκες βασιζόταν σε διάφορες αστείες δικαιολογίες, που κυρίως τις εξέφραζαν ιερωμένοι. Δικαιολογίες όπως ότι το μυαλό των γυναικών είναι πολύ μικρό για την οδήγηση και μετά από… εντατικό shopping μειώνεται στο ¼ του μεγέθους ενός αντρικού!

Μια άλλη ενδιαφέρουσα τοποθέτηση είναι η «είναι γνωστό πως η λεκάνη των γυναικών είναι πιο φαρδιά από αυτή των αντρών, προκειμένου να υπάρχει χώρος για το έμβρυο. Αν μια γυναίκα οδηγεί ή ίδια αυτοκίνητο δεν αντιλαμβάνεται πως η στάση αυτή πιέζει τη λεκάνη και κατά συνέπεια τις ωοθήκες της. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ οι γυναίκες γεννούν μόνο 2 ή 3 παιδιά και όχι ο οικογενειακός προγραμματισμός»!

Αυτό όπως πρόκειται να αλλάξει, καθώς με διάταγμα του βασιλιά της χώρας Salman από το καλοκαίρι του 2018 θα μπορούν να βγάλουν άδεια οδήγησης. Μέχρι τότε οι δάσκαλοι οδήγησης θα πρέπει να εκπαιδευτούν για τις ιδιαιτερότητες των μελλοντικών μαθητριών τους, ενώ το ίδιο πρέπει να γίνει και με τους αστυνομικούς. Απίστευτο και όμως αληθινό!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!