ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Cristiano Ronaldo αγόρασε μία Bugatti Chiron [vid]

Με το πάθος που τον διακρίνει για τα supercar και τον εγωκεντρικό του χαρακτήρα θα ήταν αδύνατο ο 32χρονος Πορτογάλος άσος της Ρεάλ να μην προσθέσει στην συλλογή του και μία Chiron…

Ο Ronaldo διατηρεί ένα τεράστιο «γκαράζ» από τα πιο εξωτικά μοντέλα, όπως αρκετές Ferrari, Lamborghini, Porsche, ενώ υπάρχει και μία Bugatti Veyron Grand Sport την οποία έκανε “δώρο” στον εαυτό του μετά την κατάκτηση του Euro με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.

Πρόσφατα, ο CR7 ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο για να τον δουν οι πάνω από 112 εκατομμύρια followers να οδηγεί την ολοκαίνουργια ασημένια του Bugatti με τα καφέ δερμάτινα καθίσματα (με τον γιό του στο δεξί κάθισμα).

Ταιριαστό απόκτημα η Chiron των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για κάποιον που «καθαρίζει» πάνω από 25 εκατομμύρια τον χρόνο, δε νομίζετε;

 

New animal in the building Bugatti Chiron 🎉🎉🎉✌️👌✈️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!