NEA

Ηλεκτροϋβριδικό το επερχόμενο Skoda Karoq vRS(;)

Για το 2018 η Skoda έχει προγραμματίσει την έκδοση Karoq Sportline, που θα έχει έναν πιο σπορτίφ χαρακτήρα, ενώ στη συνέχεια θα μπορούσε να ακολουθήσει η vRS.

Η Skoda, όπως λένε οι πληροφορίες, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενα να παρουσιάσει μια γρήγορη έκδοση vRS του νέου της και μικρότερου προς το παρόν SUV της, του Karoq. Και αυτό διότι με την φόρα που έχουν πάρει τα SUV και με τις κόμπακτ διαστάσεις που έχουν μοντέλα όπως το Karoq, είναι θέμα χρόνου το λανσάρισμα και top εκδόσεων.

Έτσι, το πιθανότερο είναι πως το Karoq vRS θα είναι το πρώτο μοντέλο της Skoda που θα διαθέτει κάποιας μορφής ηλεκτρική υποστήριξη για τον κινητήρα του, αφού θα χρησιμοποιεί το σύνολο που ήδη κινεί τα VW Golf και Passat GTE ή  ένα ήπιο υβριδικό σύστημα που θα βασίζεται σε έναν ηλεκτρικό κύκλωμα 48V.

Τα παραπάνω σημαίνουν πως το γρήγορο Karoq θα μπορούσε να κινείται από έναν μικρότερο κινητήρα με απόδοση γύρω στους 200 ίππους -για παράδειγμα το επίσης φημολογούμενο Seat Ateca Cupra θα είναι 2.000 κυβικών με περίπου 300 άλογα- που θα μπορούσε να ενισχύεται όποτε υπάρχει η ανάγκη από τον ηλεκτροκινητήρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!