NEA

Νέα έκδοση Fiat 500L City Cross

Μία νέα έκδοση εμπλουτίζει την γκάμα του ανανεωμένου Fiat 500L, η οποία συνιστά μία πιο νεανική και περιπετειώδη εκδοχή του 500L..

Τα βασικά στοιχεία που ξεχωρίζουν την έκδοση City Cross είναι η αυξημένη κατά 25 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος, ενώ στο αμάξωμα υπάρχουν διαφοροποιήσεις που εντοπίζονται στους νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, στην διαφορετική μάσκα με τα μαύρα διακοσμητικά φιλέτα, στις αλουμινένιες προστατευτικές ποδιές, καθώς και τους τροχούς των 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό οι αισθητικές αλλαγές είναι σχετικά περιορισμένες και αφορούν κάποια στοιχεία στον διάκοσμο καθώς και στα νέα καθίσματα που έχουν επάνω του ενσωματωμένο το λογότυπο “500”. Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων το σύστημα infotainment Uconnect HD Live με δυνατότητα διασύνδεσης τηλεφώνων μέσω του Apple CarPlay και Android Auto, οθόνη αφής 7 ιντσών, cruise control και πολλά ακόμα.

Παράλληλα θα προσφέρεται σε εννέα χρώματα και την δυνατότητα για διχρωμία με την μαύρη οροφή. Υπάρχουν τρεις εκδόσεις κινητήρων: των 0,90 λίτρων με τα 105 άλογα, του 1,4 με τα 94 άλογα και ο 1,4 με 120 άλογα (ο τελευταίος σε δύο εκδοχές, βενζίνης και LPG). Φυσικά υπάρχει και ο ντίζελ του 1,3 λίτρου με 95 άλογα και ο μεγαλύτερους του 1,6 με 120.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!