NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Rezvani Motors SUV, ένα Tank όνομα και πράγμα!

Βασισμένο στο Jeep Wrangler, το εν λόγω όχημα φιλοδοξεί να κάνει τα Hummer να σκύβουν το κεφάλι στο πέρασμά του…

Οι κατασκευαστές του το χαρακτηρίζουν ως «ένα ακραίο όχημα, κατασκευασμένο να ανταπεξέρχεται σε κάθε πρόκληση, εντός και εκτός δρόμου» και μάλλον όχι άδικα. Το εν λόγω μοντέλο, με την ονομασία Tank, έχει όλα όσα χρειάζονται για να ξεχωρίζει. Καταρχήν, μία ακραία στρατιωτική εμφάνιση, με άφθονο μέταλλο, έντονα υπερυψωμένο αμάξωμα και τεράστια τρακτερωτά ελαστικά. Από μόνο του είναι αρκετά ανθεκτικό, αν όμως κανείς θέλει επιπλέον βαλλιστική προστασία και ένα σύγχρονο σύστημα νυχτερινής όρασης, με υπέρυθρες κάμερες, δεν έχει παρά απλά να το ζητήσει…

Κάτω από το καπό του Tank κρύβεται ένας μεγάλος V8 κινητήρας, συνολικής χωρητικότητας 6,4 λίτρων. Η ισχύς του ανέρχεται στους 500 ίππους και είναι αρκετή για να κινήσει σβέλτα το αυξημένο βάρος του οχήματος. Όσο για τη μετάδοση, γίνεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός heavy duty συστήματος τετρακίνησης. Οι τεχνικές προδιαγραφές δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, για όσους όμως επιλέξουν να κάνουν την κατάθεση των 178.000 δολαρίων στο λογαριασμό της Rezvani Motors, σύντομα θα έχουν περισσότερες πληροφορίες για το τέρας που πρόκειται να αποκτήσουν.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!