NEA

To Toyota GR HV Sports Concept δίνει μία γεύση από το νέο GT86!

Μετά την εμπλοκή της με το WRC και γενικότερα την απόφασή της να ενισχύσει το σπορ προφίλ της, η Toyota θα παρουσιάσει τέλη του μήνα το Τόκιο το πρωτότυπο GR HV Sports…

Βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα το πρωτότυπο της Toyota έχει πολύ έντονη και ξεχωριστή παρουσία, ενώ οι εισαγωγές αέρα στο καπό για ψύξη του κινητήρα εσωτερικής καύσης δημιουργούν μία πολύ σπορτίφ αίσθηση. Για την εκκίνηση ο οδηγός θα πρέπει να πατήσει το κουμπί που βρίσκεται ενσωματωμένο πάνω στον επιλογέα ταχυτήτων, ενώ το κιβώτιο είναι αυτόματο διαθέτοντας παράλληλα και χειροκίνητη λειτουργία, με τον οδηγό να επιλέγει τις ταχύτητες με τον κλασικό τρόπο του σχήματος “H”.

Το εντυπωσιακό κουπέ με τα πρωτότυπα φωτιστικά σώματα που παραπέμπουν σε αγωνιστικό κατηγορίας LMP1, έχει προσθαφαιρούμενη σκληρή οροφή (targa), κινητήρα στο εμπρός μέρος, κίνηση στους πίσω τροχούς, και αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το αγωνιστικό TS050 Hybrid. Την ισχύ για την κίνηση θα παρέχει ένα υβριδικό σύστημα το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, με τις μπαταρίες να τοποθετούνται στο μέσο του αμαξώματος έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη κατανομή του βάρους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!