NEA

Πως εξελίχθηκε το Toyota Yaris GRMN με τα 212 άλογα; [vid]

Η Toyota έδωσε στην δημοσιότητα μερικά όμορφα βίντεο που εξηγεί την μεταμόρφωση του άκακου Yaris σε ένα πυραυλάκι που έχει το 0-100 σε 6,3 δευτερόλεπτα!

Από την ονομασία και μόνο του ταχύτερου Yaris που έχει κατασκευαστεί ποτέ (τα GRMN προκύπτουν από τις λέξεις «Gazoo Racing Masters of the Nürburgring) δεν θέλει και πολύ για να μαντέψει κανείς πως τα βίντεο γυρίστηκαν στην Πράσινη Κόλαση. Όπως θα δείτε οι ειδικοί εξηγούν διάφορα γύρω από την δύναμη του μοτέρ και τον τρόπο με τον οποίο περνά αυτή στην άσφαλτο.

Υπενθυμίζεται πως κάτω από το καπό υπάρχει κινητήρας των 1.800 κ.εκ. με μηχανικό υπερσυμπιεστή που αποδίδει 212 ίππους στις 6.800 σ.α.λ. με το 0-100 σε 6,3 δλ. με τελική στα 230 χλμ./ώρα. Τα κακά νέα είναι πως μόλις 400 θα είναι τα Yaris GRMN για όλη την Ευρώπη, τα 100 από αυτά θα διατεθούν στην Βρετανία θα ήταν πανάκριβο, ενώ στην Γερμανία θα κοστίζει 29.900 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!