NEA

Το πρωτότυπο Toyota TJ Cruiser συνδυάζει SUV και VAN

Στο TJ το Τ σημαίνει Toolbox (εργαλειοθήκη) και το J είναι για το Joy (χαρά). ‘Ένα πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί στο Τόκιο και που συνδυάζει τους χώρους ενός βαν με το στιλ ενός SUV…

Η πρακτικότητα του TJ Cruiser απεικονίζεται και στη σχεδίασή του, που είναι τελείως ευθύγραμμη παραπέμποντας σε κουτί, ενώ η οροφή, το καπό και η οροφή είναι καλυμμένα με υλικό ανθεκτικό στις γρατζουνιές. Έτσι το ωφέλιμο μήκος στο εσωτερικό του είναι 3 ολόκληρα μέτρα, οπότε ποδήλατα και σερφ για να πιάσουμε τα πιο ογκώδη χωρούν άνετα, ενώ ενδιαφέρον είναι πως ρίχνοντας την πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού προκύπτει ένας τελείως επίπεδος χώρος φόρτωσης.

Με πολλά σημεία πρόσδεσης, ενώ μεγάλο είναι και το άνοιγμα της 5ης πόρτας για να διευκολύνεται η φόρτωση, κάτι που εξασφαλίζεται και από τις πλευρικές συρόμενες πόρτες. Παράλληλα η ανάρτηση έχει στοιχεία heavy duty, ενώ η βάση είναι το νέο πλαίσιο TNGA, που επιτρέπει τη μετάδοση της κίνηση και στους δύο άξονες, είτε μεμονωμένα είτε ταυτόχρονα. Το TJ Cruiser λοιπόν είναι είτε προσθιοκίνητο, είτε τετρακίνητο, ενώ ο κινητήρας του είναι ένα σύνολο βενζίνης 2.000 κυβικών με υβριδική υποβοήθηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!