ΔΙΑΦΟΡΑ

Το Range Rover Sport σε βαθιά νερά [vid]

Σε ένα promo βιντεάκι το νέο Range Rover Sport ανταγωνίζεται δύο κολυμβητές στο πέρασμα ενός μικρού κόλπου στην Νότια Βρετανία…

Ένα challenge που θυμίζει παλιές εποχές του Top Gear με το σενάριο να θέλει δύο πρωταθλητές κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης να έρχονται αντιμέτωποι με την υβριδική έκδοση του νέου Range Rover Sport P400e με την συνδυασμένη ισχύ των 404 ίππων και τα 640 Nm ροπής.

Το αυτοκίνητο ακολουθεί μια διαδρομή περιμετρικά του κόλπου ενώ οι κολυμβητές έχουν μια ευθεία διαδρομή να διανύσουν. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται ομαλά καθώς η παλίρροια ανεβάζει τα νερά αρκετά μέτρα πριν τον τερματισμό, με το Range Rover να αναγκάζεται να καλύψει αρκετά μέτρα μέσα στην θάλασσα και σε βάθος που σίγουρα ξεπερνά τους 70-80 πόντους.

Η τελική κατάληξη όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους διαφημιστικά video είναι η επικράτηση του αυτοκινήτου, με τους αθλητές να φθάνουν κατάκοποι λόγω των ισχυρών ρευμάτων που αντιμετώπισαν. Σε ότι αφορά την Land Rover πάντως ο στόχος επετεύχθη, τονίζοντας τον ισχυρό off road χαρακτήρα του αυτοκινήτου σας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!