NEA

Πόσο κοστίζει το υβριδικό Active Hybrid E-Bike της BMW;

Το υβριδικό lifestyle ποδήλατο διαθέτει μέχρι και πίνακα οργάνων, μία θύρα micro USB και λειτουργία Bluetooth για να μπορεί ο αναβάτης να συγχρονίζει το κινητό του με το ποδήλατο…

Το Active Hybrid E-Bike ανήκει στην κατηγορία των υβριδικών ποδηλάτων, εκείνων με ηλεκτρική υποβοήθηση για τα δύσκολα. Μία προσθαφαιρούμενη μπαταρία 502 Wh (βρίσκεται στην κεντρική άτρακτο του πλαισίου) προσφέρει ενέργεια σε έναν ηλεκτροκινητήρα 250W και 90Nm ροπής με θεωρητική αυτονομία έως 100 χιλιόμετρα. Ο αναβάτης έχει στην διάθεσή του τέσσερα προγράμματα υποβοήθησης (από το ECO έως το Turbo για φουλ ανηφόρες και έξτρα δύναμη +275%), ενώ υπάρχει κόφτης στα 25 χλμ./ώρα.

Ο σκελετός του ποδηλάτου είναι αλουμινένιος (κάρμπον πουθενά;) και σύμφωνα με την BMW η θέση οδήγησης είναι ιδιαίτερα άνετη με την γεωμετρία του ποδηλάτου να εξασφαλίζει πολύ καλή κατευθυντικότητα και μέγιστη δυνατή ασφάλεια για την κίνηση μέσα στην πόλη. Το ποδήλατο της BMW είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα (μαύρο ή λευκό), ενώ υπάρχει ενσωματωμένο πίσω LED φωτιστικό στοιχείο και πάνω στον λασπωτήρα. Και ως ένα lifestyle προϊόν με το σήμα της BMW το ποδηλατάκι που βλέπετε κοστίζει στην Γερμανία 3.400 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!