NEASMS

Θα δούμε τετράθυρη Lamborghini;

Οι φήμες υπάρχουν εδώ και καιρό. Τώρα, με αφορμή το λανσάρισμα της Urus τα σενάρια αναζωπυρώνονται γύρω από μία αντί-Panamera με τα σήματα τη Lamborghini!

Η αναζήτηση μίας τέτοιας Lamborghini πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω, όταν στην έκθεση του Παρισιού του 2008 είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο η πολύ όμορφη Estoque που βλέπουμε και στις φωτογραφίες. Και η παραγωγή ενός τέτοιου μοντέλου δεν είναι κάτι απίθανο αφού θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί το πλαίσιο της Panamera και της Bentley Continental GT.

Έτσι, μετά την αναμενόμενη επιτυχία της Urus, στις αρχές της επόμενης δεκαετίας πιθανότατα θα δούμε και μία τετράπορτη Lamborghini που θα βασίζεται στο δάπεδο MSB, ενώ θα υπάρχει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων ώστε να διατηρηθεί το βάρος χαμηλά και φυσικά να δικαιολογείται ως ένα σημείο η υψηλότερη τιμή πώλησης. Περισσότερα θα έχουμε με το επίσημο λανσάρισμα της Urus (αρχές Δεκεμβρίου) η οποία υπόσχεται να διπλασιάσει την παραγωγή της Lamborghini.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!