NEASMS

Και κουπέ SUV από την SEAT το 2020!

Τελικά κάθε άλλο παρά τυχαία αποδείχτηκε η ονομασία του πρωτότυπου 20V20 πάνω στο οποίο θα βασιστεί ένα σπορ κουπέ SUV που θα έχει γονίδια από την Porsche Macan!

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο βρετανικό Autocar ο Matthias Rabe, υπεύθυνος έρευνας και εξέλιξης στην Seat, μιλώντας για το νέο Arona. Μάλιστα ακόμη μεγαλύτερη είδηση αποτελεί το γεγονός πως το Seat SUV Coupe θα αποτελέσει το πρώτο μοντέλο με τα σήματα Cupra ως ανεξάρτητη μπράντα.

Πιθανότατα το πρώτο Cupra SUV να έχει υβριδικό plug-in σύστημα πρόωσης, ενώ νωρίτερα ο Luca de Meo είχε δηλώσει πως βλέπει ένα ανοιχτό παράθυρο προς τα σπορ crossover, όπως έγινε και με την Porsche Macan στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Αξιοσημείωτο είναι πως ένα χρόνο νωρίτερα (το 2019) η Seat θα παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτροκίνητο EV ευρείας παραγωγής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!