ΔΙΑΦΟΡΑ

USAG: Η δύναμη της καινοτομίας!

Η Promauto,  Αποκλειστικός Εισαγωγέας – Διανομέας των  εργαλείων USAG στην Ελλάδα  από τον Οκτώβριο του 2016, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος – showroom εργαλείων.

H Ιταλική εταιρία εργαλείων USAG με φόντο το κόκκινο χρώμα της μάρκας έκανε αισθητή την παρουσία της σε κεντρικό σημείο στο Βοτανικό (Σπύρου Πάτση 21, Αθήνα) προσκαλώντας κόσμο από το χώρο των εργαλείων αλλά και του αυτοκινήτου για να καλωσορίσουν το νέο αυτό επαγγελματικό ξεκίνημα.

Εκεί βρέθηκε και ο Ιταλός Export Manager της εταιρείας κ. Luca Bassοli, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την νέα αυτή συνεργασία, που σκοπό έχει την επανεδραίωση της USAG στην Ελληνική αγορά επαγγελματικών εργαλείων υψηλής ποιότητας.

Η USAG ιδρύθηκε το 1926 στο Gemonio της Ιταλίας και πλέον κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των επαγγελματικών εργαλείων. Αποτελεί κομμάτι του Group Stanley Black & Decker, έχει σημαντικό ρόλο στη διεθνοποίηση της βιομηχανίας διατηρώντας παράλληλα την εταιρική της ταυτότητα, το brand και τη λειτουργική της αυτονομία. Οι γραμμές παραγωγής της USAG χαρακτηρίζονται ως υπόδειγμα ακόμα κι εντός του ομίλου Stanley Black & Decker.

Άλλωστε, το όνομα της USAG είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αξεπέραστη ποιότητα, απαραίτητη προυπόθεση για τις εργοστασιακές ομάδες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι ομάδες που εμπιστεύθηκαν επισήμως τα εργαλεία USAG είναι μεταξύ άλλων η Scuderia Rosso Corsa Trofeo Ferrari, η Ducati Corse τόσο στο MOTOGP όσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike και η Scuderia Toro Rosso στη F1.

*USAG: www.usag.pro (τηλέφωνο καταστήματος Σπύρου Πάτση 21, Αθήνα: 210 34 71 647).

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!