NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η άνεση εντός της νέας Porsche Cayenne [vid]

Με ένα ενδιαφέρον video η Porsche επιχειρεί να μας μυήσει στην πολυτέλεια που κρύβει μέσα του το νέο SUV της φίρμας.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η νεότερη γενιά της Cayenne κρύβει μέσα της τα καλύτερα στοιχεία από τρεις διαφορετικούς κόσμους. Την ακρίβεια ενός σπορ αυτοκινήτου, την προσαρμοστικότητα ενός off-road οχήματος και την άνεση ενός οικογενειακού. Στο εν λόγω video δεν θα δείτε το πόσο γρήγορα στρίβει στην πίστα, ούτε πόσο καλά τα καταφέρνει, φορτωμένη με 5 ενήλικες σε κάποια απόκρημνη πλαγιά. Θα πάρετε όμως μία γεύση από τους τρεις αυτούς κόσμους παρατηρώντας την πολυτέλεια, την τεχνολογική αρτιότητα και τις λειτουργίες που προσφέρει το εσωτερικό της.

Από την τεράστια οθόνη των 12 ιντσών, μέχρι το 3D high-end ηχοσύστημα της Bernmester, το Direct Touch Control και όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καλούδια, εύκολα καταλήγει κανείς ότι η Cayenne διαθέτει ένα από τα ομορφότερα και πληρέστερα εσωτερικά, ανεξαρτήτως κατηγορίας. Υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει περί τούτου;

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!