NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Πωλείται μία τζιτζί McLaren F1 με μόλις 237 χιλιόμετρα!

Πόσα εκατομμύρια λέτε να πιάσει η πώληση αυτής της παλιάς/ολοκαίνουργιας McLaren F1 που έχει διανύσει τόσα λίγα χιλιόμετρα σε όλη της την ζωή;

Επισήμως δεν υπάρχει κάποια τιμή εκκίνησης αφού πρόκειται για μία απίστευτη περίπτωση και με την μόνη McLaren F1 (συνολικά υπάρχουν 106 αυτοκίνητα) που υπάρχει με τόσα λίγα χιλιόμετρα στο κοντέρ της και σε τόσο άριστη κατάσταση λες και βγήκε χτες από το εργοστάσιο. Ακόμη πιο απίστευτο είναι πως σχεδόν όλα τα χιλιόμετρα έγιναν στο εργοστάσιο κατά την φάση των δοκιμών πριν την παράδοση στον πελάτη!

Το σασί με νούμερο 060 διαθέτει όλα τα ορίτζιναλ αξεσουάρ, από την εργαλειοθήκη με τα εργαλεία από τιτάνιο, τις βαλίτσες, ακόμα και το εξίσου σπάνιο ρολόι της TAG Heuer που συνόδευε το αυτοκίνητο με τον αριθμό του σασί σκαλισμένο πάνω του. Πρόκειται αναμφίβολα για την πιο… καθαρή F1 που υπάρχει αυτή στον κόσμο, αφού όπως φαίνεται ο ιδιοκτήτης της δεν την οδήγησε καθόλου, ενώ δεν είχε βγάλει ούτε καν πινακίδες για χρήση στον δρόμο.

Όλα αυτά βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως και το ειδικό κάθισμα για τον οδηγό που διαθέτει αυτή η F1 το οποίο είναι κατασκευασμένο από κάρμπον, ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο έχει και κάποια έξτρα (όπως η τύπου LM εξάτμιση, το αγωνιστικό τιμόνι GTR και πολλά άλλα ακόμα). Πρόκειται πραγματικά για μία απίστευτη ευκαιρία για έναν συλλέκτη και για αυτό οι φήμες λένε πως η τιμή θα ξεπεράσει τα 20 εκ. δολάρια βάζοντας αυτή την McLaren F1 ως την ακριβότερη που έχει πωληθεί ποτέ και ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα ever.

Γιατί τα αγοράζεις αν δεν τα χαίρεσαι; [blog]

Γιατί τα αγοράζεις αν δεν τα χαίρεσαι; [blog]

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!