NEA

Η Macan Turbo αλά Porsche Exclusive

Μετά την 911 Τurbo S Exclusive που είδαμε πριν λίγο καιρό, δίνει τώρα στους φανατικούς της εταιρίας και την Exclusive εκδοχή της Macan Turbo.

To τμήμα Porsche Exclusive είναι μια ειδική ομάδα μέσα στην εταιρία η οποία αναλαμβάνει να φτιάχνει κάποιες εκδόσεις των μοντέλων της με λίγο πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά, πλούσιο εξοπλισμό και βέβαια αρκετά υψηλότερη τιμή. Η νέα Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition θα είναι διαθέσιμη σε κάποιες επιλεγμένες χώρες με τον biturbo κινητήρα των 3,6 λίτρων να αποδίδει 440 άλογα. Οι επεμβάσεις του τμήματος γίνονται εμφανείς τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο σε όλο το αυτοκίνητο.

Υπάρχουν νέα χρώματα για το αμάξωμα, όπως το πανέμορφο Voodoo Blue που βλέπουμε στις φωτογραφίες, οι ζάντες των 21 ιντσών είναι από την 911 Τurbo με ειδικό γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα. Παράλληλα υπάρχουν αρκετές πρόσθετες στιλιστικές λεπτομέρειες στο αμάξωμα, όπως στο εμπρός spoiler, στην πίσω αεροτομή και στις χαρακτηριστικές κόκκινες λωρίδες που διατρέχουν το αμάξωμα.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα με καθίσματα επενδυμένα από μαύρο Alcantara με κόκκινες επίσης λεπτομέρειες. Το κόκκινο είναι χρωματικό στοιχείο που χαρακτηρίζει αυτή την έκδοση, καθώς εμφανίζεται σε αρκετά σημεία μέσα στο σαλόνι, όπως στο λογότυπο στα προσκέφαλα των καθισμάτων, στις ζώνες ασφαλείας, στο περίγραμμα του ρολογιού ακόμα και στο κλειδί του αυτοκινήτου.

Η ισχύς του κινητήρα έχει φθάσει στους 440 ίππους, 40 περισσότερους από την στάνταρ Macan Turbo.  Η ροπή βρίσκεται στα 600 Nm από τις 1.500 σ.α.λ. ενώ οι επιδόσεις έχουν βελτιωθεί με το 0-100 να γίνεται σε 4,4 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 272 χλμ./ώρα.

H Porsche Macan Turb Exclusive Performance Edition θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων (το εργοστάσιο δεν έχει ανακοινώσει πόσα θα είναι αυτά) και η τιμή της θα είναι σαφώς πιο πάνω από την υπάρχουσα Macan Turbo. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018 και σε κάποιες χώρες η αγορά της θα συνοδεύεται από μία πρόσκληση για οδήγηση σε κάποια από τα κατά τόπους Porsche Experience Centers.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!