NEASMS

Η Porsche 911 T είναι η ελαφρύτερη Carrera με στάνταρ το μηχανικό 7άρι

Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν αρχές 2018 και η τιμή της στη Γερμανία ξεκινά από 107.553 ευρώ, δηλ. σχεδόν 10.000 ευρώ ακριβότερα από την απλή Carrera.

Αυτή είναι μία ακόμη εκδοχή της 911 η οποία είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μοντέλο του 1968 (όπου το «Τ» σήμαινε Touring) και είναι η ελαφρύτερη Carrera που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Τα -20 κιλά του βάρους προέρχονται κυρίως από τον περιορισμό των ηχομονωτικών υλικών και τη χρήση πιο λεπτών κρυστάλλων για το πίσω παρμπρίζ και τα παράθυρα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν οι κλασικές για τις 911 αυτού του χαρακτήρα «θηλιές» για το άνοιγμα των θυρών και δεν υπάρχει πίσω κάθισμα.

Ουσιαστικά η 911 Τ είναι μια πιο hardcore εκδοχή, αποκλειστικά πισωκίνητη, με στάνταρ χειροκίνητο σπορ κιβώτιο με πιο κοντές σχέσεις, καθώς και την σπορ ανάρτηση PASM με μείωση της απόστασης από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά. Στα έξτρα υπάρχει η ενεργητική τετραδιεύθυνση, ενώ οπτικά η 911 Τ ξεχωρίζει από τη διαφοροποιημένη πίσω αεροτομή της, τους ασημένιους καθρέφτες, τις ζάντες 20 ιντσών και τα σχετικά logo.

O κινητήρας είναι ο γνωστός τρίλιτρος 6-κύλιδνρος boxer των 370 ίππων, οι οποίοι χάρη στα λιγότερα κιλά προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις: έτσι έχουμε 0-100 σε 4,5 δευτερόλεπτα (0,1 λιγότερα σε σχέση με την απλή Carrera Coupe), με το προαιρετικό PDK η ίδια διαδικασία ολοκληρώνεται 0,3 δλ. νωρίτερα, ενώ το κοντέρ φλερτάρει με τα 290 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!