ΑΓΩΝΕΣ

Οδηγός dragster το χάνει με… 486 χλμ./ώρα! [vid]

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ennis του Texas και πρωταγωνιστής είναι ο Steve Torrence ο οποίος είναι και αυτός που προηγείται στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ…

Στους αγώνες dragster και ειδικά στην κορυφαία κατηγορία Top Fuel όλα κρέμονται από μία κλωστή και πολλά μπορούν να συμβούν. Όπως θα δείτε στο βίντεο ελάχιστα μετά την γραμμή του τερματισμού, το πίσω αριστερό ελαστικό του οχήματος διαλύεται.

Όλα έγιναν αστραπιαία και το αποτέλεσμα ήταν το dragster να καταλήξει σφοδρά στο διαχωριστικό τοίχωμα, αλλά ευτυχώς ο κλωβός ασφαλείας άντεξε και ο Torrence φαίνεται να βγαίνει και να χαιρετά τον κόσμο.

Ο ίδιος δήλωσε αργότερα πως δεν είχε καμία ένδειξη για το τι τον περίμενε, και είπε πως αυτά συμβαίνουν και πως ανυπομονεί να μπει ξανά στην πίστα για να πάρει το πρωτάθλημα. Και με το πείσμα που τον διακρίνει δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα το καταφέρει…

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!