NEA

Αποκάλυψη για την BMW X2!

Το νέο SUV της BMW διέρρευσε σε κορεατική ιστοσελίδα και μας δίνει μία πλήρη εικόνα για το αμάξωμα και το εσωτερικό…

Χαμός έχει γίνει με τα SUV και όσοι έχουν κάνουν προγραμματισμό για ένα premium θα πρέπει να υπολογίζουν και στη νέα X2 που τοποθετείται πάνω από την X1 και κάτω από την X3. Η διαφορά από την X1 έγκειται κυρίως στην ψευδό-κουπέ σχεδίαση του πίσω τμήματος, ενώ την βάση αποτέλεσε η ίδια UKL1 πλατφόρμα που χρησιμοποιείται και στο Mini Countryman.

H γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τα γνωστά σύνολα στις εκδόσεις xDrive20i με τα 192 άλογα, xDrive20d (190 ίππους) και xDrive25d (231 ίππους). Στην βάση θα υπάρχει ο τρικύλινδρος της έκδοσης Drive18i (136 άλογα), καθώς και των δίλιτρων xDrive20i (184 άλογα), sDrive18d (150 ίπους) και xDrive 18d που θα ακολουθήσουν αργότερα. Οι εκδόσεις βενζίνης θα έχουν διπλόδισκο Steptronic κιβώτιο και οι ντίζελ 8άρια αυτόματα, ενώ πέρα από την στάνταρ θα υπάρχει και Μ ανάρτηση. Περισσότερα προσεχώς στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!