NEA

To Ares X-Raid είναι μία G-Class με άλλη φορεσιά

Η Ares Design ανήκει στον τον Dany Bahar, πρώην CEO της Lotus, και παρουσιάζει την πρώτη της έμπνευση που βασίζεται πάνω σε μία G63 AMG.

Κυριολεκτικά αγνώριστη είναι η G-Class με το νέο περλέ αλουμινένιο αμάξωμα και το πολύ ανθρακόνημα που την περιβάλλει. Το κύριο μοτίβο είναι το τετράγωνο στιλ και η εμφατική μάσκα, όταν το νέο ελαφρύτερο αμάξωμα εξοικονομεί 200 κιλά από τη νορμάλ G63 με τον V8 των 5,5 λίτρων.

Για την περίσταση η ισχύς έχει ανέβει στα 760 άλογα με την τελική να περιορίζεται στα 250, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ένα πλήρως ανασχεδιασμένο ταμπλό με άφθονο δέρμα και δύο VIP θέσεις στην πίσω σειρά με διαχωριστικό ένα μεγάλο υποβραχιόνιο. Κάπως έτσι δικαιολογούνται(;) τα περίπου 700.000 ευρώ που ζητά η Ares Design (με στόχο κυρίως Σαουδάραβες πελάτες) που πρόσφατα εγκαινίασε τις νέες της εγκαταστάσεις 18.000 τ.μ. στην Μόντενα της Ιταλίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!