NEA

Subaru WRX STI S208 και BRZ Sport μόνο για την Ιαπωνία

Στο Τόκιο οι Γιαπωνέζοι παρουσίασαν δύο νέες εκδόσεις των πιο σπορ μοντέλων τους που δυστυχώς δεν θα έχουν διαβατήριο για έξοδο εκτός χώρας…

Όχι πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν η σπέσιαλ έκδοση S208 των 324 ίππων θα περιοριστεί σε μόλις 450 μονάδες. Η δύναμη προέρχεται από τον γνωστό δίλιτρο boxer με αύξηση της ισχύος κατά 28 άλογα από τα νορμάλ ST, ενώ υπάρχουν αναβαθμίσεις και ενισχύσεις σε διάφορα σημεία (ρυθμιζόμενα Bilstein, torque vectoring στους πίσω τροχούς, ταχύτερη κρεμαγέρα κ.α.).

Σχεδιαστικά υπάρχουν πολλά στοιχεία από το RA NBR, όπως τα μεγάλα αεροδυναμικά βοηθήματα και οι 19άρες ζάντες. Παράλληλα η Subaru ανακοίνωσε μία έκδοση Sport για το BRZ όπου για κάποιο λόγο δεν υπάρχει και πάλι turbo με το δίλιτρο μοτέρ να παραμένει κολλημένο στα 200 άλογα. Ούτως ή άλλως η παρουσία της Subaru στην Ευρώπη ατονεί συνεχώς κάτω από την πίεση που ασκεί ο μεγάλος downsizing ανταγωνισμός και η έλευση πλέον πολλών SUV και crossover σε όλες τις κατηγορίες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!