NEA

Καλπάζουν οι πωλήσεις της Lamborghini!

Την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της διάγει αυτόν τον καιρό η Lamborghini η οποία παράγει τα περισσότερα αυτοκίνητα που έφτιαξε ποτέ!

H εταιρία που ιδρύθηκε το 1963 από τον Ferruccio Lamborghini γιορτάζει αυτές τις ημέρες μερικά σημαντικά ρεκόρ τα οποία μάλιστα αφορούν και τα δύο μοντέλα που έχει αυτή την στιγμή στην παραγωγή. Η Huracan, που παρουσιάστηκε πριν τρία χρόνια έχει ήδη συμπληρώσει τις 9.000 μονάδες.

Πρόκειται για μία εξαιρετική επίδοση μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αφού η πιο επιτυχημένη Lambo στην ιστορία της μάρκας, η Gallardo χρειάστηκε έξι χρόνια για να φθάσει στις 9.000 μονάδες και έφθασε στις 14.000 μονάδες το 2014 μετά από 11 χρόνια στην παραγωγή.

Εκτός από την Huracan η Lamborghini γιορτάζει και την συμπλήρωση της παραγωγής 7.000 μονάδων από την Aventador. Η συγκεκριμένη Lambo ξεκίνησε την παραγωγή της πριν έξι χρόνια, και ήδη έχει ξεπεράσει τις 4.000 Murcielago που υπήρχε πριν από αυτήν. Το επετειακό μοντέλο ήταν μία Aventador S Roadster η οποία θα ταξιδέψει έως τις ΗΠΑ ενώ η Huracan Performante υπ’ αριθμόν 9.000 βαμμένη σε Blue Nethuns έχει ήδη πωληθεί στο Ντουμπάϊ.

Mέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται να διπλασιάσει την παραγωγή της, καθώς η έλευση του SUV της με την ονομασία Urus υπολογίζεται να εκτοξεύσει τις πωλήσεις της σε νέα ρεκόρ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!