NEA

Τελευταία πράξη για την Aston Martin Vanquish S Ultimate

Του χρόνου θα παρουσιαστεί το διάδοχο μοντέλο που θα είναι πιο σπορτίφ και θα χρησιμοποιεί πιθανότατα το νέο τούρμπο V12 των 5,2 λίτρων με τα 650 άλογα.

Η απόφαση της εταιρίας να ωθήσει την νέα Vanquish στην περιοχή των supercars αφήνει χώρο για ένα ακόμα μικρότερο μοντέλο στα πρότυπα της Ferrari 488 GTB, ενώ μέσα στο 2019 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και το πολυσυζητημένο SUV της Aston Martin, η DBX. Νωρίτερα στις αρχές 2018 θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις της Vanquish S Ultimate με τον κλασικό ατμοσφαιρικό V12 των 6,0 λίτρων με τους 603 ίππους. Ο V12 συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Touchtronic III επιταχύνει το αυτοκίνητο στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 3,5 δευτερόλεπτα με την τελική στα 323 χλμ./ώρα.

Οπτικά η πιο σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με την υπόλοιπη σειρά εντοπίζεται στα χρώματα του αμαξώματος αλλά και στο πολύ ιδιαίτερο σαλόνι με τα απίστευτα δερμάτινα καθίσματα ειδικά για αυτή την έκδοση. Η S Ultimate θα διατίθεται τόσο στην έκδοση coupe όσο και στην ανοιχτή, ενώ σύμφωνα με την εταιρία θα κατασκευαστούν μόλις 175 μονάδες. Οι τιμές τους στην Γερμανία ξεκινούν από τα €278.995 για την coupe και €293.995 για την Volante.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!