NEA

Υβριδική ρότα και για την Lamborghini;

«Η επόμενη Huracan χρειάζεται να είναι υβριδική. Η επιλογή της υβριδικής τεχνολογίας είναι η απάντηση, και όχι ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο» τόνισε ο CEO της Lamborghini.

Σε δηλώσεις του στο βρετανικό Autocar, ο πρόεδρος της Lamborghini, ο Stefano Domenicali, παραδέχτηκε ότι ο διάδοχος της Huracan θα έχει κάποιας μορφής ηλεκτρική υποβοήθηση. Η άφιξη του διαδόχου της Huracan αναμένεται για το 2022 κάτι που δίνει στην εταιρία αρκετά περιθώρια χρόνου για να εξελίξει τις μπαταρίες αλλά και όλο το υβριδικό σύστημα του αυτοκινήτου, με στόχο να το κάνει αρκετά ελαφρύ για την σπορ χρήση που προορίζεται.

Αυτό που μένει να ξεκαθαριστεί αφορά το ποιο θα είναι το μοτέρ που θα χρησιμοποιηθεί για την μικρή «Lambo» της επόμενης γενιάς, αν και ο υπάρχον V10 μπορεί άνετα να λειτουργήσει παράλληλα με κάποιον ηλεκτροκινητήρα. Όπως φαίνεται η Lamborghini μάλλον θα χρειαστεί να ρίξει αρκετό… υβριδικό νερό στο κρασί της.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!