NEA

H Lamborghini Urus τα βάζει με την άμμο [vid]

Αυτό είναι ουσιαστικά το πρώτο βίντεο που δείχνει εν δράσει το πρώτο SUV της Lamborghini, του οποίου τα αποκαλυπτήρια έχουν προγραμματισθεί για τις 4 Δεκεμβρίου…

Για την Rambo-Lambo έχουμε γράψει πολλές φορές, αλλά αυτή την φορά έχουμε την ευκαιρία να την δούμε live να στην αποκάλυψή της, που θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου. Σε περίπου 30 δευτερόλεπτα μπορείτε να δείτε την Urus με φουλ καμουφλάζ και αρκετά στοιχεία, όπως το AΝΙΜΑ (Adaptive Network Intelligence Management) το οποίο προέρχεται από τις Huracan και Aventador.

Όπως θα δείτε στην Urus έχει μία πρόσθετη επιλογή (στις Strada, Sport, Corsa, Τerra και Neve, χιόνι) με την ονομασία Sabbia (δηλαδή άμμος) ενώ υπάρχουν πέντε ακόμα επιλογές. Από τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα η Urus θα κατασκευάζεται στην Sant’ Agata, θα βασίζεται στο πλαίσιο MLB Evo του VW Group, θα έχει 4-λιτρο V8 κινητήρα με περίπου 640 άλογα, καθώς και τετραδιεύθυνση (όπως η Porsche Cayenne).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!