NEA

Το Tachyon Speed μας χαιρετά από την Καλιφόρνια [vid]

Πρόκειται για το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Race Advanced Engineering και της RAESR που αποδίδει 1.250 άλογα…

Χάρη στο διαδίκτυο ακόμη και μια μικρή εταιρία από την Καλιφόρνια που έχει κατασκευάσει ένα φαντεζί (ακόμη και αν δεν το λες όμορφο) ηλεκτροκίνητο με εμφάνιση «Mad Max» μπορεί με ένα καλό βίντεο και ένα σετάκι φωτογραφίες για γίνει διάσημη μέσα σε μερικές ώρες. Ο λόγος για το Tachyon με τους έξι ηλεκτροκινητήρες που συνολικά αποδίδουν 1.250 άλογα και 4.948 Nm.

Χάρη στο κάρμπον αμάξωμα το απόβαρο δεν ξεπερνά τα 1.338 κιλά με τα 0-60 μίλια/ώρα (0-96 χλμ./ώρα) να βρίσκονται κάτω από τα 3 δευτερόλεπτα, τα 0-120 (0-193) σε 7 δλ. και την τελική να φτάνει τα 386 χλμ./ώρα! Ενδιαφέρον έχει η αεροδυναμική που φτάνει έως τα 453 κιλά, ενώ η αυτονομία αρκεί για 241 χιλιόμετρα. Αυτά τουλάχιστον ανακοινώνει η καλιφορνέζικη εταιρία (που δεν λέει κάτι για παραγωγή), αυτά διαβάζουν και ακούν οι μεγαλό-κατασκευαστές και τους σηκώνεται η τρίχα….

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!