NEA

Ρεκόρ… σε ντόνατς από ένα Caterham Seven 620R [vid]

Στο video βλέπουμε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με οδηγό τον Sir Chris Hoy να σπάει το ρεκόρ των περισσότερων ντόνατς σε ένα λεπτό…

Για τους εορτασμούς των εξήντα χρόνων του “Seven” η εταιρία παρουσίασε επίσης δύο νέα μοντέλα: το Seven Sprint, ένα ρετρό μοντέλο με κινητήρα 80 ίππων και ένα Seven Supersprint, ένα πιο μοντέρνο σχέδιο με 95 άλογα. Και οι δύο εκδόσεις διατέθηκαν μέσα στην χρονιά και ξεπούλησαν μέσα σε λίγες ημέρες.

Τώρα, στο παραπάνω βίντεο θα δείτε το Catherham να κάνει 19 πλήρεις περιστροφές τύπου ντόντατς σε ένα σημείο της πίστας του Donington Park στην Αγγλία. To 620R εφοδιάζεται με έναν δίλιτρο κινητήρα 310 ίπων της Ford, διαθέτει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στο πίσω μέρος, συνδυασμός που κάνει το συγκεκριμένο Caterham την ιδανική παρέα για ατέλειωτα drift. Τα λάστιχα που χρησιμοποιήθηκαν για το βίντεο είναι κανονικά για χρήση σε δημόσιους δρόμους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!