ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτη καραμπόλα στο ring [vid]

Μπορεί με το συγκεκριμένο θέμα να υπάρχουν άπειρα videos στο youtube, αυτό εδώ όμως καταγράφει μία από τις πραγματικά μεγάλες καταστροφές στην πράσινη κόλαση.

Ας μη γελιόμαστε, στη συγκεκριμένη πίστα ατυχήματα συμβαίνουν συνεχώς, για πολλούς και διάφορους λόγους. Θέλετε ότι είναι τεράστια και δεν μπορεί κανείς να τη μάθει εύκολα; Ότι μπαίνουν κάθε λογής οδηγοί και αυτοκίνητα, από αγωνιστικά μέχρι σκαραβαίοι; Ακόμα και το γεγονός ότι δεν μπορεί να έχει προσωπικό σε κάθε στροφή παίζει και αυτό το ρόλο του, όπως θα δούμε στο εν λόγω video.

Η καταστροφή, στην προκειμένη περίπτωση ξεκίνησε από μία Porsche 911 GT3 RS, η οποία πάτησε σε χυμένο ψυκτικό υγρό στη στροφή Hatzenbach. Από εκεί και πέρα, το ένα μετά το άλλο, διάφορα οχήματα κατάφεραν να συγκρουστούν και να μετατραπούν μία άμορφη μάζα μετάλλου. Η καταγραφή γίνεται από έναν οδηγό που πρόφτασε να φρενάρει και προσπάθησε να προειδοποιήσει και άλλους οδηγούς που ακολουθούσαν. Χωρίς απόλυτη επιτυχία, όπως θα δείτε. Συνολικά, 14 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σ’ αυτό το ατύχημα, ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!