ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

BMW i8 Roadster, ένα ακόμα teaser [vid]

Με την επίσημη παρουσίαση του να τοποθετείται χρονικά στις 28 Νοεμβρίου, η BMW αποφάσισε να δώσει κάτι στη δημοσιότητα, για να μας ανοίξει την όρεξη.

Το νέο αυτό video που κοινοποίησε δείχνει εμφανώς τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου, καθώς επίσης και την υφασμάτινη, αναδιπλούμενη οροφή. Λέγεται πως η τελευταία θα απαιτεί μόλις 14 δευτερόλεπτα για την πλήρη αναδίπλωσή της, ενώ θα μπορεί να λειτουργεί ακόμα και σε ταχύτητες 60 χλμ./ώρα. Και, φυσικά, θα είναι κορυφαίας ποιότητας, με αρκετά ηχομονωτικά και θερμομονωτικά στρώματα, που θα εξασφαλίζουν την όσο το δυνατό καλύτερη απομόνωση του εσωτερικού από το περιβάλλον.

Κατά τα άλλα, φήμες θέλουν την ανοικτή i8 να εφοδιάζεται με ένα αναβαθμισμένο και ισχυρότερο υβριδικό σύστημα, το οποίο θα αποδίδει 400 συνολικά ίππους. Πρακτικά μιλάμε για μία αύξηση της τάξης των 40 ίππων, σε σχέση με την κλειστή εκδοχή, η οποία ίσως συνοδεύεται και με αύξηση της αυτονομίας σε πλήρως ηλεκτρική διαμόρφωση. Δείτε, λοιπόν, το video και σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα επί του θέματος.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!