ΔΙΑΦΟΡΑ

H Porsche διδάσκει: Επιβράδυνε για να επιταχύνεις! [vid]

Με ένα ενδιαφέρον video, σκηνοθετημένο από τον Patrick Dempsey, η Porsche έρχεται να μας μυήσει στα μυστικά της ψυχολογίας των πρωταθλητών.

Αντίθετα με ο,τι πιθανά θα περίμενε κανείς, η προτροπή του να επιβραδύνεις ώστε μετά να επιταχύνεις δεν έχει να κάνει με κάποια αργή είσοδο σε μία στροφή. Δεν έχει στόχο να βγεις μετά με περισσότερα χιλιόμετρα ή να τοποθετηθείς καλύτερα για την επόμενη. Είναι πρακτικά θέμα ψυχολογίας και εγκεφαλικής διαύγειας. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το εν λόγω video, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο νικητής του Fuji το 2015, στο πρωτάθλημα FIA WEC, Patrick Dempsey.

Πιθανά τον συγκεκριμένο να τον γνωρίζετε κάποιοι από το ρόλο του ως γιατρού στη δημοφιλή σειρά Grey’s Anatomy. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι η άλλη του ιδιότητα, το πάθος που τον οδηγεί στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα προτιμούσε να είναι επαγγελματίας οδηγός παρά ηθοποιός. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει σε αρκετούς pro-am αγώνες, όπως οι 24 ώρες του Le Mans, και οι 24 ώρες της Daytona. Για όσους επίδοξους οδηγούς αγώνων, το συγκεκριμένο video μπορεί να αποτελέσει μία κάποια έμπνευση…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!