NEA

Η επόμενη BMW M3 θα είναι τετρακίνητη!

Η νέα Μ3 δεν θα αποκλίνει από τον κανόνα πως το ισχυρό γίνεται ισχυρότερο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ξεπερνά τα 500 άλογα!

Όπως και στην περίπτωση της M5, η νέα Μ3 (με κωδικό G80) που θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη της δεκαετίας (αρχές 2019, του χρόνου θα λανσαριστεί η νέα Σειρά 3 με κωδικό G20) θα έχει παρόμοια τετρακίνηση με πισωκίνητα χαρακτηριστικά. Και αυτό διότι η ισχύς θα κυμαίνεται περίπου στα 500 άλογα και σε σχέση με τον τωρινό τρίλιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα. Μάλιστα ο νέος θα διαθέτει mild hybrid σύστημα στα 48V, καθώς και ψεκασμό νερού (από την GTS) για μειωμένους ρύπους και κατανάλωση.

Τα πρώτα στοιχεία μιλούν για την πιο ανατρεπτική M3 που έχει υπάρξει καθώς θα υπάρχει εξελιγμένη ηλεκτρικά υποβοηθούμενη κρεμαγιέρα, 8άρι Steptronic νέας γενιάς (αντί διπλόδισκου), ενεργητική ανάρτηση νέου τύπου, νέο σύστημα φρένων brake-by-wire κ.α. Την βάση θα αποτελέσει το πλαίσιο CLAR με την περιποίηση του σασί να αναλαμβάνει το M-Division που θα φροντίσει η νέα M3 να είναι τουλάχιστον 50 κιλά ελαφρύτερη. με στόχο την αύξηση της ακαμψίας σε σχέση με το σημερινό μοντέλο και την μείωση του βάρους πάνω από 50 κιλά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!