NEA

Στα 7,5 εκ. δολάρια έπεσε το σφυρί για την F2001 του Michael Schumacher!

Το μονοθέσιο που βλέπετε είναι ένα με τα οποία ο Schumacher είχε κατακτήσει τον τέταρτο του τίτλο την σεζόν του 2001 (μαζί με την Scuderia και τον τίτλο των κατασκευαστών).

Η δημοπρασία έγινε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη και η F2001 με αριθμό σασί 211 κατάφερε να πιάσει τα 7,5 εκατομμύρια δολάρια, δίχως να προκαλείται ιδιαίτερη εντύπωση αφού πρόκειται για το μονοθέσιο που αποτελεί ένα μέρος της ιστορίας του μεγάλου Michael Schumacher. Με το συγκεκριμένο μονοθέσιο ο Γερμανός είχε κατακτήσει δύο Grand Prix, ενώ η F2001 βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και σε πλήρως λειτουργική ώστε να μπορεί να συμμετέχει σε αγώνες με ιστορικά αυτοκίνητα.  

Όπως είχαμε γράψει, ο τυχερός αγοραστής της συγκεκριμένης Ferrari θα έχει την πλήρη υποστήριξη του εργοστασίου, με μηχανική υποστήριξη και ότι είναι απαραίτητο για να μπορεί να συμμετέχει σε κάποια track days όποτε το επιθυμεί. Αξιοσημείωτο είναι πως το ποσό των 7,5 εκ. δολαρίων ξεπέρασε κατά πολύ την προηγούμενη κορυφαία τιμή πώλησης για μονοθέσιο, που ήταν μία Ferrari F2004 του Michael Schumacher στα 3,2 εκ. δολάρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!