ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό θα πει διασυνδεμένος οδηγός με το αυτοκίνητο του!

Ένας Καναδός «συνελήφθη» να είναι πλήρως διασυνδεμένος με το αυτοκίνητό του έχοντας εγκαταστήσει πάνω στο τιμόνι το tablet και το smartphone του!

Ο αστυνομικός στο Βανκούβερ του Καναδά δεν πίστευε στα μάτια όταν διαπιστώσει πως ο οδηγός που σταμάτησε για να ελέγξει επειδή φορούσε ακουστικά είχε προσαρμόσει στο τιμόνι του αυτοκινήτου -για την ιστορία ένα Mazda 3 προηγούμενης γενιάς- ένα tablet και ένα smartphone. Τα ακουστικά ήταν συνδεδεμένα με το τηλέφωνο, ενώ προφανώς χρησιμοποιούσε εν κινήσει και τα δύο.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι πως ο οδηγός κατόρθωσε να πείσει τον αστυνομικό να μην του κόψει πρόστιμο για απόσπαση προσοχής ύψους 368 δολαρίων (Καναδά), αλλά μόνο για το ότι δεν είχε μαζί του το δίπλωμα, ύψους 81 δολαρίων.

Διάσπαση προσοχής φυσικά και υπήρχε, από την άλλη ο online οδηγός θα μπορούσε να ισχυριστεί πως είχε και τα δύο χέρια στο τιμόνι σύμφωνα με το νόμο, οπότε ίσως και για αυτό ο αστυνομικός πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση. Την οποία δικαιολόγησαν και οι ανώτεροι του. Ενδιαφέρον θα είχε μία υπόθεση για το τι θα γινόταν σε περίπτωση που έσκαγε ο αερόσακος :-)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!