NEA

Το αμερικανικό SCG 004S έχει 650 άλογα

Η τιμή ξεκινά από τις 400.000 δολάρια στις ΗΠΑ, οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το 2018, θα κατασκευαστούν 250 μονάδες, ορισμένες με αγωνιστικές προδιαγραφές, ενώ οι πρώτοι 25 πελάτες θα αποκτήσουν μια σπέσιαλ έκδοση.

Η SCG (Scuderia Cameron Glickenhaus) δεν το βάζει κάτω και με στόχο κυρίως την αμερικανική και κινεζική αγορά (με τις Ferrari, McLaren, Lamborghini κ.α. τα πράγματα είναι ζόρικα στην Ευρώπη) επιστρέφει με το SCG 004S. Την κίνηση αναλαμβάνει ένας V8 των 5,5 λίτρων με 640 άλογα και παρόλο που η ισχύς δεν ακούγεται σπουδαία, το χαμηλό απόβαρο των 1.179 κιλών ευνοεί τις επιδόσεις (αναμένονται να ανακοινωθούν).

Στάνταρ είναι το μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο, ενώ εναλλακτικά υπάρχει και αυτόματο με paddles στο τιμόνι. Από εκεί και πέρα το αμάξωμα έχει μία πού ενδιαφέρουσα αεροδυναμική προσέγγιση, όπως αρμόζει σε ένα supercar του είδους, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει μία κόπια της τριθέσιας διάταξης από την θρυλική McLaren F1. Οι… αντιγραφές συνεχίζονται και στο κιβώτιο με το αλά Ferrari χτένι, ενώ υπάρχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα για την άνεση και την ασφάλεια του οδηγού αλλά και αρκετοί διακόπτες για την παραμετροποίηση του σασί (κινητήρας, ανάρτηση, αυτόματο κιβώτιο, κατανομή φρένων).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!