NEA

Τέλος για την Ευρώπη το Subaru WRX STI

Μέχρι και το 2018 θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά το εμβληματικό μοντέλο λόγω των εξαιρετικά χαμηλών πωλήσεων…

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά της Ευρώπης, η Subaru δυσκολεύεται για πολλούς λόγους να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. λόγω των μεγάλων σε κυβισμό κινητήρων και την σχετικά υψηλή τιμή πώλησης. Ένα παράδειγμα είναι το WRX STi που μπορεί να ανανεώθηκε πρόσφατα, αλλά η Subaru Γερμανίας ανακοίνωσε πως θα το 2018 θα είναι η τελευταία χρονιά που θα διατίθεται το εν λόγω μοντέλο στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στην πράξη η αύξηση τιμής δεν θα επηρεάσει τις πωλήσεις του, μιας και έτσι κι αλλιώς η Subaru είναι πλέον μια περιθωριακή μάρκα, οπότε και το ενδιαφέρον για το WRX STI είναι εξ ορισμού περιορισμένο. Πάντως, οι Ιάπωνες θα διαθέτουν το εν λόγω μοντέλο σε συγκεκριμένες άλλες αγορές (Ιαπωνία, ΗΠΑ κ.α.), ενώ αργότερα (από την επόμενη δεκαετία) υπάρχουν πλάνα για μία υβριδική έκδοση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!