ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε μία επικίνδυνη προσπέραση στην Ρωσία [vid]

Από τα πολλά και παράξενα που καταγράφουν οι on board κάμερες στους δρόμους της Ρωσίας μας έρχεται αυτό το video που δείχνει τις καταστρεπτικές συνέπειες που μπορεί να έχει ένα “μεγάλο” προσπέρασμα.

Όπως βλέπουμε το κλασικό Lada της υπόθεσης ξεκινά να προσπερνά μια μεγάλη σειρά οχημάτων που περιλαμβάνει και φορτηγά. Και ενώ όλα εξελίσσονται ομαλά, ένα από τα αυτοκίνητα που προπορεύονται αποφασίζει να κάνει και αυτό την δική του κίνηση, χωρίς να κοιτάξει τον καθρέπτη. Τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά για τον πρώτο οδηγό, που αντιδρά πολύ απότομα (και το ταλαίπωρο Lada δεν είναι και στην πρώτη μηχανολογική του νιότη, αν ποτέ υπήρξε τέτοια…).

Από το ατύχημα υπήρξαν μόνο τραυματίες και αρκετές λαμαρίνες στραπατσαρισμένες. Το video πάντως είναι άκρως διδακτικό και για την ελληνική επικράτεια, καθώς σε επαρχιακούς δρόμους το φαινόμενο αυτό είναι σύνηθες, οπότε καλό θα ήταν να γίνει μάθημα πριν το -ρωσικό- πάθημα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!