NEA

Η Lamborghini Urus έχει το 0-100 σε 3,7 δευτερόλεπτα!

Το πρώτο SUV της ιταλικής εταιρίας θα κινείται από έναν 4-λιτρο V8 με 650 άλογα και ροπή στα 850 Nm και καθώς πλησιάζουμε προς τα αποκαλυπτήρια (4/12) θα γίνονται γνωστά όλο και περισσότερα στοιχεία…

Σχετικά με τις επιδόσεις οι Ιταλοί ανακοινώνουν 3,7 δευτερόλεπτα για το 0-100, αν και το περιοδικό Motor Trend που την είχε για λίγο στην διάθεσή του, την μέτρησε στο 3,59 (με χρήση launch control). Τα… περίεργα έχουν και συνέχεια αφού στα χέρια του διευθυντή έρευνας και εξέλιξης της εταιρίας Maurizio Reggiani μετρήθηκαν 3,43 δλ. για την ίδια διαδικασία, ενώ ένας Βρετανός δημοσιογράφος που βρισκόταν στην παρουσίαση του πρωτότυπου έγραψε το απίστευτο 3.34 δλ. Όσο για την τελική ταχύτητα θα βρίσκεται πάνω από τα 300 χιλιόμετρα, καθόλου άσχημα για ένα αυτοκίνητο που ζυγίζει 2.154 κιλά.

Εδώ να πούμε πως η Urus βασίζεται στο πλαίσιο MLB Evo (της Bentley Bentayga), έχει αυτόματο 8αρι ZF (για πρώτη φορά κιβώτιο με μετατροπέα ροπής σε Lamborghini), υπάρχει τετρακίνηση με παραμετροποίηση σασί, τα κάρμπον 10-πίστονα φρένα θα είναι τεράστια (με δίσκους 440 χλστ.), πίσω θα υπάρχουν 4-πίστονα (300 χλστ.), ζάντες από 21 έως 23 ίντσες με αποκλειστικής σύνθεσης λάστιχα P Zero Corsa κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!