NEASMS

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Volvo XC40 [vid]

Η σουηδική εταιρία ανακοίνωσε την έναρξη της παραγωγής του μικρότερου της SUV που θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Ghent του Βελγίου…

Το νέο XC40 είναι το επόμενο μοντέλο που θα προστεθεί στην γκάμα της Volvo και παράλληλα αυτό που θα αντιμετωπίσει ανάλογου χαρακτήρα SUV, από τα Audi Q2/Q3 και την Mercedes-Benz GLA, μέχρι τη BMW X1. Ουσιαστικά το XC40 τοποθετείται κάτω από το XC60 και το XC90 συμπληρώνοντας την SUV γκάμα των Σουηδών που στην επόμενη διετία θα παρουσιάσουν με τη σειρά τα νέα S60, V40 και S40.

Η Volvo έχει ανακοινώσει πως ήδη έχει πάνω από 13.000 παραγγελίες για το νέο XC40 με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν δρομολογηθεί αρχές 2018. Στην Ελλάδα το νέο SUV της Volvo το περιμένουμε XC40 κάπου στον Φεβρουάριο με Μάρτιο με εκτιμώμενη τιμή πώλησης περίπου τις 30.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!