SMSΑΓΩΝΕΣ

Σούπερ η αγωνιστική Aston Martin Vantage GTE

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως σχεδόν αμέσως μετά την παρουσίαση της νορμάλ Vantage οι Βρετανοί έσπευσαν να παρουσιάσουν και την αγωνιστική Vantage GTE…

Όπως είναι λογικό η GTE βασίζεται στο αμάξωμα της κανονικής Vantage, αλλά φυσικά με φουλ αεροδυναμικά βοηθήματα και ενισχύσεις στο σασί, π.χ. η Aston Martin συνεργάστηκε με τις Ohlins (ανάρτηση), Alcon (φρένα) και Michelin (λάστιχα). Για την εξέλιξη της GTE έγιναν δοκιμές άνω των 13.000 χιλιομέτρων, ενώ οδηγήθηκε για 30 ώρες σερί στην πίστα της Navara στην Ισπανία, σε μια άτυπη και εκτεταμένη πρόβα ενός αγώνα αντοχής.

Οι οδηγοί που μετείχαν στην όλη διαδικασία δήλωσαν πως είναι πιο εύκολα ελεγχόμενη στο όριο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, κάτι που έχει μεγαλύτερη σημασία για την κατηγορία GTE Am και τους ερασιτέχνες που μετέχουν σε αυτή παράλληλα με τους επαγγελματίες οδηγούς αγώνων. Τέλος να πούμε πως η Vantage GTE θα αντικαταστήσει το πιο επιτυχημένο αγωνιστικό στην ιστορία της παραδοσιακής βρετανικής μάρκας, την V8 Vantage GTE, που συνολικά έχει πετύχει 37 νίκες σε διεθνείς διοργανώσεις (με δύο στο Le Mans).

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!