NEASMS

Mitsubishi ASX: Διαθέσιμο με νέο 1.6 κινητήρα από 17.120€

To δημοφιλές ASX περνά από μια νέα ανανέωση που δεν περιορίζεται μόνο στα σημεία του αμαξώματος αλλά περνά και κάτω από το καπό…

Το αναβαθμισμένο ASX μετρά σχεδόν 8 χρόνια κυκλοφορίας στους δρόμους έχοντας αποδείξει την ιαπωνική αξιοπιστία του μιας και κατασκευάζεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο Okazaki. Στη νέα του φάση το ASX θα διατίθεται αποκλειστικά σε προσθιοκίνητες εκδόσεις με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 117 ίππων (με μεταβλητό χρονισμό MIVEC) στις 6.000 σ.α.λ. και 154 Nm ροπής στις 4.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, η μέση κατανάλωση που είδαμε οδηγώντας το (σύντομα η δοκιμή) ήταν περίπου στα 6,5 λίτρα/100 χλμ. όταν το ρεζερβουάρ με τα 63 λίτρα διασφαλίζει μεγάλη αυτονομία (εδώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ASX 1.6).

Το ASX MY18 διατίθεται στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού, την Inform AS&G με 17.120€ και την Invite Plus AS&G με 19.740€.

Οπτικά υπάρχουν λανθάνουσες αλλαγές στο μπροστινό μέρος με πιο χτυπητή τη νέα μάσκα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει καλύτερη ηχομόνωση, βελτιωμένη πλευρική στήριξη των καθισμάτων, νέο σύστημα πολυμέσων κ.α. . Επιπλέον, χάρη στην ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική των ηλεκτρονικών συστημάτων της πλατφόρμας “Project Global”, το ASX προσφέρει επίσης όλη τη γκάμα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Ο κινητήρας 4A92 της Mitsubishi αποκτά μεγαλύτερη περιβαλλοντική συμβατότητα με την προσθήκη ενός ολοκληρωμένου πακέτου ClearTec μειωμένων εκπομπών CO2, που περιλαμβάνει σύστημα “Automatic Stop & Go”, Electric power steering, σύστημα Ανάκτησης Ενέργειας Πέδησης (Generation Control System), ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης κ.α. Στο Mitsubishi ASX πρέπει να συνυπολογιστεί η παθητική του ασφάλεια, η οποία επιβεβαιώνει την μηχανολογική του τελειότητα με τα αποτελέσματα τα 5 αστέρια στα crash test του Euro NCAP.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!