SMSΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στα σκαριά τα VW Golf MHEV & MEHV Plus

Πρόκειται για δύο νέες υβριδικές εκδόσεις που βρίσκονται στο στάδιο της εξέλιξης και που θα λανσαριστούν σε περίπου ένα χρόνο…

Το Golf MHEV (Mild Hybrid Electric Vehicle) θα είναι μία mild hybrid έκδοση με τον 1.5 TSI να συνδυάζεται με δίκτυο 48V (συμπληρωματικά στο 12βολτο) και μια μικρή μπαταρία λιθίου, με αναβαθμισμένο κιβώτιο DSG και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Η έκδοση MHEV Plus θα είναι μία πιο εξελιγμένη εκδοχή η οποία θα περιλαμβάνει και ένα μικρό ηλεκτροκινητήρα 35 ίππων (με ανάκτηση ενέργειας και αποδοτικότερο start/stop, το Βelt-Ιntegrated Starter Generator ή BISG) που θα συνδράμει σε μικρότερη κατανάλωση σε συνθήκες cruising (όπως στο σύστημα Hybrid Assist της Renault). Μάλιστα το μοτεράκι είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί και ένα δεύτερο στον πίσω άξονα διαμορφώνοντας μία mild τετρακίνηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!