NEA

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Mercedes-Benz CLS

H νέα CLS δεν θα ακολουθήσει την σύγχρονη ονοματολογία (δηλ. δεν θα ονομάζεται CLE μιας και βασίζεται στην Ε-Class) και από τις πρώτες φωτογραφίες το σχήμα αποτελεί μία πιο κομψή και δυναμική εξέλιξη του ήδη γνωστού.

Οι διαφορές εντοπίζονται στο πιο χαμηλό εμπρός της μέρος και τους πιο στενούς προβολείς, η μάσκα αναμένεται να είναι και εδώ η καινούργια Panamericana, ενώ το μήκος φτάνει τα 4,99 μέτρα (πεντάμετρο θηρίο δηλαδή).

Όπως είναι λογικό στο ταμπλό επικρατούν οι πλήρως ψηφιακές μεγάλες οθόνες 12,3 ιντσών, ενώ οι κινητήρες θα είναι οι καινούργιοι 6-κύλινδροι σε σειρά της μάρκας, βενζίνης και πετρελαίου.

Αυτός της CLS 450 θα αποδίδει 367 ίππους και ο diesel 286. Η γκάμα θα περιλαμβάνει και 4-κύλινδρο diesel με 245 ίππους, καθώς και την υβριδική CLS 350 (με ηλεκτρικό κύκλωμα 48V) και 299 ίππους. H έκδοση AMG θα κινείται από τον bi-turbo των 4.000 κ.εκ. της AMG-GT. Περισσότερα, προσεχώς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!