NEA

Η Honda Ace 110 Light κοστίζει 600 δολάρια (στη Νιγηρία)!

Την μικρή μοτοσυκλέτα Ace 110 παρουσίασε η Honda στη Νιγηρία σε μία αγορά μοτοσυκλετών που ήταν στο 1 εκατομμύριο πωλήσεις το 2015 και που φέτος (λόγω συναλλαγματικών προβλημάτων με το τοπικό Naira) θα πέσει κατά 50%.

Αν βρεθείτε ποτέ στην Κένυα, τη Νιγηρία, την Ινδονησία και σε διάφορα άλλα μέρη του κόσμου, τότε θα καταλάβατε πως όλα αυτά που γράφουμε (εκπομπές ρύπων, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τούρμπο κ.α.) αφορούν τον περίφημο ανεπτυγμένο κόσμο στον οποίο ανήκουμε. Σε κάποια άλλα μέρη του κόσμου η απόκτηση ενός μηχανοκίνητου μέσου αποτελεί όνειρο ζωής.

Πάρτε για παράδειγμα την Ace 110 που κοστίζει μόλις 600 (ή 220.000 Νάιρα). Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο παρά μία κλασική διάταξη πίσω ανάρτησης (που είναι ιδιαίτερα ανθεκτική σε κακούς δρόμους και σκληρή χρήση), δίχως δισκόφρενα, με 45% μεγαλύτερο ρεζερβουάρ για μεγάλες αποστάσεις και έναν αξιόπιστο κινητήρας στα 110 κ.εκ. Ας τα βλέπουμε καμιά φορά αυτά για να θυμόμαστε πως υπάρχουν και πολύ χειρότερα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!