NEA

Το νέο Seat Leon θα έχει ηλεκτρική αλλά και υβριδική έκδοση

Το 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα γενιά Leon που θα έχει πιο δυναμική εμφάνιση, παρόμοιους καλούς χώρους και αποδοτικές εκδόσεις…

Το νέο Leon θα βασίζεται στο μεταβλητό πλαίσιο MQB του ομίλου Volkswagen και προς όφελος των χώρων το ελαφρώς αυξημένο μεταξόνιο θα διασφαλίζει αυξημένα επίπεδα άνεσης. Η γκάμα των κινητήρων θα ξεκινά από τον 1.0 TSI για την βενζίνη και από τον 1.6 TDI για το πετρέλαιο, ενώ θα υπάρξει και mild hybrid υβριδική έκδοση με δευτερεύον δίκτυο 48V και δύο εκδοχές (όπως στο VW Golf που θα δούμε του χρόνου).

Εδώ να πούμε πως το νέο Leon δεν θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Seat, μιας και θα έχει προηγηθεί μια αντίστοιχη έκδοση του Mii (το e-Mii αναμένεται την ίδια χρονιά που θα λανσαριστεί το νέο Golf). Επίσης το νέο Leon αποτελεί μέρος του παραγωγικού πλάνου της ισπανικής εταιρίας που περιλαμβάνει έως 7 νέα μοντέλα έως το τέλος της δεκαετίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!