NEASMS

Για πρώτη φορά και σε convertible η Corvette ZR1

Η αμερικανική εταιρία επιφύλασσε μία έκπληξη για την έκθεση του Λος Άντζελες αφού για πρώτη φορά από το 1970 και την αρχέτυπη κουπέ ZR1 εισάγει μία ανοιχτή έκδοση…

Για τους Αμερικάνους ένα από τα πιο hot σπορ μοντέλα που μπορούν να αποκτήσουν από την άνοιξη του 2018 είναι η νέα Chevrolet ZR1 που ως κουπέ θα ξεκινά από τις 119.995 δολάρια και ως ανοιχτή από τις 123.995 δολάρια. Η ειδοποιός διαφορά έχει να κάνει με την μαλακή οροφή που ενεργοποιείται και στην διάρκεια της οδήγησης αρκεί η ταχύτητα να μην υπερβαίνει τα 48 χλμ./ώρα.

Οι μηχανικοί μερίμνησαν ώστε το βάρος να μην αυξηθεί πάνω από τα 27 κιλά, οπότε οι επιδόσεις που δίνει ο V8 των 6,8 λίτρων με τα 765 άλογα λογικά δεν θα επηρεάζονται και το 0-96χλμ./ώρα δεν θα διαρκεί πάνω από 3 δευτερόλεπτα με την τελική να ξεπερνά τα 340 χλμ./ώρα. Από εκεί και πέρα ισχύει ότι και για την κουπέ ZR1 με όλα τα εξτρά που μπορείτε να μάθετε στο σχετικό άρθρο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!